replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年11月21日星期一

Casio PRG-120T-7VER - De nieuwe Casio Pro-Trek

En 'nu full-blown trend, bij veel sportieve horloges, die een praktisch design combineren met een aansprekende stijl, bestemd hem voor dagelijks gebruik geholpen door een laag gewicht en vele mogelijke technische functies !!
Casio Pro Trek PRG 120T 7VER
Een unieke horloge, maar functionele klasse, geboren voor het avontuur, maar ook voor het dagelijks leven.
Dit is Casio Pro-Trek 120 met zijn gemakkelijk te lezen scherm en een slank geval: een horloge dat afkomstig is van de ervaring van de outdoor specialisten kunnen zorgen voor een groot aantal functies, maar op hetzelfde moment het voorwerp van pure design.
Het combineert functies zoals een hoogtemeter, tot 10.000 meter, een barometer, een digitaal kompas en een thermometer tegelijkertijd kan de aandacht van vele trekken.
Casio Pro Trek niet alleen voor de volgende wandelen avontuur, maar dankzij een functionele Wereld timer die de tijd van een volledige 30 Cities of the World en maar liefst 5 dagelijkse alarmen als flexibele geheugensteuntjes voor belangrijke afspraken aangeeft, dicht bij al uw bedrijf.
Geboren voor al diegenen die alleen zijn eigen horloge te vertrouwen, Casio PRG 120T biedt deze voorstellingen geven van garanties van een partner, om Vs.polso, absoluut veilig en betrouwbaar, zelfs nog meer dus als je weet dat de nieuwe Casio PRG-120 is in staat om alle meters die zijn geklommen waardoor het blik het totale hoogteverschil van al uw excursie, zelfs wanneer het optellen "slechts" om te gaan met een dag tour op onze homepage Alpen.
En "dankzij zelfopladend oneindige gewaarborgd door tekenen Tough technologie Solor Casio en bestand tegen lage temperaturen zorgen voor stabiliteit en verminderd gewicht door de verschillende apparaten wordt aangeboden met deze: met massief armband corrosiebestendige titanium of traditionele lasso in rubber in twee kleurvarianten.
Artikel door: Limbiati Clocks Casio dealer. bekijk meer replica horloges rolex en replica Chopard Xtravaganza

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex