replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年11月27日星期日

New York: Golfer Sergio Garcia bezocht Omega's flagship store op Fifth Avenue in Manhattan

Sergio García and Omega
Golfer Sergio Garcia en Omega
New York-PGA Tour golfer Sergio Garcia bezocht Omega's flagship store op Fifth Avenue in Manhattan op maandag. Hij had uurwerken lessen en, ook, bood hij een golfbaan aan een groep lokale kinderen.
Garcia, die sinds 2003 ambassadeur werd voor het polshorloge bedrijf, schonk zijn persoonlijke Omega "Mission Hills Double Eagle Chronograph Constellation" uurwerk, de nieuwste toevoeging aan de winkel "Ambassador Collection Series 'van gesigneerde horloges, die reeds bestaat uit horloges met twee collega-Omega ambassadeurs : Olympisch kampioen zwemmen Michael Phelps en astronaut Buzz Aldrin.
Hoewel hij is een fan van Omega en de horloges en een trotse ambassadeur, Garcia zei National Juwelier dat hij niet graag een horloge te dragen tijdens het spelen van golf, omdat het plaatst extra gewicht op zijn hand. Hij zei; "" Dit één, de Constellation, is een grote horloge en het is zeer licht. "
Garcia zei dat hij trots op een Omega ambassadeur te zijn en ook dat hij eigenaar is waarschijnlijk 10 of 12 van horloges van het merk. Hij voegde eraan toe: "Ze hebben erg gul geweest".
Sergio Garcia werd geboren in Castello, Spanje en begon te spelen golf toen hij drie was. Hij bereikte een carrière hoge ranking van de twee na het winnen van het HSBC Champions Tournament en bracht een groot deel van zijn carrière in de top 10 in de Official World Golf Rankings. Hij adviseert: "Het belangrijkste wat ik wil zeggen is om te genieten van het spel en probeer gelukkig met het leven te zijn".
Garcia is gepland om Spanje te vertegenwoordigen op de 2009 Omega Mission Hills World Cup, de 55e World Cup of Golf, die zal plaatsvinden van 26-29 november op de Mission Hills Olazabal Course in Shenzhen, China.
bekijk meer replica rolex en replica Rolex Daytona II

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex