replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年11月18日星期五

JeanRichard chronoscoop Brutale Nera


Kijk MV Agusta Na het huwelijk een aantal jaren geleden gesanctioneerde tussen JeanRichard en MV Agusta , dit jaar is de verhouding bereikt de sublimatie door middel van een gemeenschappelijk doel en twee juwelen in een gelimiteerde oplage. Op dit moment kun je niet meer weten of het is alleen het horloge te laten inspireren door de beweging of vice versa.
In feite volgt de twee modellen in 2008 "Brutal" een prachtige nieuwe JeanRichard chronoscoop "Brutale Nera", een versie van de look "all black" die het seizoen gemarkeerd. De grote zaak is ook in staal bedekt met rubber om lichter gewicht te bieden, en erop staan titanium gegevens, dat, terwijl in de vorige twee modellen chromatisch Integendeel, in de natuurlijke versie en roze goud Verdrag was, hier is zwart op de bezel verschijnt er een gradatie van de snelheidsmeter die verwijst naar een nacked de meest gewenste van het moment.
Uniek design, een geluid dat klinkt als muziek in de oren van de motorrijder, en gevoelens die ongeëvenaard zijn, dit alles is dat je, de Brutale. En agressief, maar licht en comfortabel is het nieuwe JeanRichard model, net als haar, de MV Agusta Brutale ... agressief in de prestaties en in de rij, maar Superieure wendbaarheid.
Lancetten en andere details zijn in het rood, wat extra sportiviteit in de nieuwe chronoscoop Brutale Nera te bieden, en indicatoren op de wijzerplaat hervatten de ontwerp: maar dit is niet de enige limited edition, want MV Agusta Brutale produceert een zeer speciale Black. Dezelfde stijl voor agressie net zo doortastend, ook met rode details, en ze ook aandacht voor de esthetiek van de JeanRichard stijl: het creëert een vakbond over de hele linie, met twee parallelle en schitterende cast.
Zelfs de limited edition Special: zal worden uitgebracht in slechts 290 stuks, gelijk aan de maximale snelheid van de Brutale, de nieuwe JeanRichard chronoscoop MV Agusta Brutale Nera. bekijk meer Rolex horloges en replica Patek Philippe Grande Complication

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex