replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年10月23日星期日

Casio Works Met Ciroc naar Craft G-Shock Baby-G horloge met blaastest

Geschreven door Lindsey K. Cook
Casio een revolutie op het idee om 05:00 ergens door het maken van een horloge met een blaastest. Niet zomaar een horloge, maar dit horloge combineert hun uurwerken schittering met de styling van een echte Vodka maker.
De wodka makers bij Ciroc hebben een stap verder dan alleen het toevoegen van "Taste Responsibly 'op de labels van hun flessen. In een briljante marketing zet, zijn ze samen met Casio gecombineerd om te proberen naar huis te rijden het idee van verantwoorde consumptie op een nieuwe manier.
Gevormd na horloge de Baby-G vrouwen die al door Casio gestileerd, de blaastest voegt een nieuw instrument om de toch al indrukwekkende onder deze collectie. Deelnemen aan kalenders, backlights en kompassen, kunnen horloge liefhebbers nu blazen op hun pols om hun alcoholgehalte in het bloed te lezen krijgen.
In blauw, rood en oranje, is er een horloge kleur voor drie van Ciroc Vodka's labels: origineel, rode bessen en perzik. Ik veronderstel dat de uit de buurt van de kokosnoot smaak was niet helemaal spannend genoeg.
Japanse horlogemakers van Casio constant aanwezig iets nieuws en aantrekkelijk voor de gadget liefdevolle horloge dragers overal. Niet alleen mooi uit, Casio streeft naar een tech-y verschijning ook. Hier dat wordt bereikt via een stro-achtige buis ligt in het verlengde van de 04:00 positie links van de wijzerplaat is een digitaal venster om uw BAG onthullen.
Met deze nieuwe functie kunt u zelf controleren alvorens het besluit om naar huis te rijden of bel voor een taxi. Geen gissen of excuses, gewoon de duidelijke feiten in het heldere en gekleurde uurwerk op uw pols. Voor veilig rijden het concept is een geweldig. Deze hippe horloge kan ook een manier die verantwoordelijk is op een subtiele en voorzichtige manier te zijn. Uiteraard in een wereld waar roekeloosheid is aantrekkelijk kan je niet scoren geen punten door het dragen van een blaastest de hele tijd. Maar als je jezelf te leren kennen en willen altijd zeker veilig te zijn wanneer achter het stuur, is er geen reden moet je er niet geweldig terwijl het doen!
Casio en Ciroc gecombineerd hebben gegokt op een horloge dat is zo tech- y als je maar kan wensen terwijl ook visueel aantrekkelijk. Immers, het is letterlijk gevormd na een fles alcohol! Maar als dat een herinnering veilig kan zijn, dan zul je nooit spijt van krijgen. bekijk meer horloge replica en hublot big bang

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex