replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年10月18日星期二

Legendary Basel Time

Bazel Zwitserland is de plaats om dit weekend als duizenden kunst fans en liefhebbers verzamelen zich in de natie de derde grootste stad van de 45 e jaarlijkse Art Basel Show bij te wonen. De show gepland van 18 juni tot 21 juni 2015 is een van de toonaangevende internationale exposities over de hele wereld van vandaag.
Meer dan 90.000 kunstliefhebbers wordt verwacht dat de show in Basel een bezoek meer dan 331 display en exposities van kunst galeries uit de Verenigde Staten, Latijns-Amerika, Europa, Azië en Afrika bij te wonen. De werken van meer dan 4.000 artiesten uit 33 verschillende landen zullen te zien zijn in deze displays.
De Zwitserse evenement is een van de drie Art Basel evenementen die jaarlijks plaatsvinden. De andere twee worden gehouden in Miami en Hong Kong. Het evenement richt zich op hedendaagse en 21 e eeuw werken waaronder schilderijen, sculpturen, tekeningen, installaties, foto's en video's. TAG-CAU1114-FT6024
Velen kunnen vragen waarom premium uurwerken van innovatieve Zwitserse horlogemakers zoals Hublot, TAG Heuer, Movado, Raymond Weil, Rado, Breitling, Ebel, Maurice Lacroix, Chopard en Ritmo Mundo worden niet aanbevolen bij Art Basel, omdat veel van deze horloges zijn waar modern meesterwerken van de tijd.
Nooit de minder, kunt u veel van deze bijzondere horloges vinden in luxe retailer TheWatchery.com ook tegen uitzonderlijke besparingen.
De TAG Heuer Formula 1 chronograaf is een stellaire keuze. Deze gewaagde en krachtige heren horloge is een eerbetoon aan spannende race concurrentie die het merk sponsors.
De high-performance geval in premium-grade roestvrij staal heeft een satijnachtige zwart-ion-plated finish. De zaak wordt gepresenteerd op een uitstekende zwarte rubberen band met gegroefde detail en de verhoogde TAG Heuer embleem op elke kant.
De stationaire zwart-ion-plated staal tachymeter bezel met verhoogde markeringen omringt de zwarte wijzerplaat met 3 subdials, lichtgevende wijzers en indexen. Functies zijn onder meer een automatische kalender, 1/10 van een seconde, kleine seconde en 30 minuten registers.
Een beschermende sluiting boven de schroef-down kroon en de schroef-down caseback voorzien waterdichtheid tot 200 meter of 660 voet. Premium Zwitsers quartz uurwerk van binnen bent u verzekerd van de grootst-tijdwaarneming nauwkeurigheid. Chronograph is 42mm in diameter en 12 mm dik. bekijk meer rolex replica en hermes cape cod

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex