replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年10月25日星期二

Geval

De zwarte omlijsting volgt het ontwerp van het ministerie van Defensie standaard in dat het een acryl insert met lichtgevende markers in dienst heeft. Er is dus een lichte driehoek twaalf de vijf minuten markers / cijfers zijn ook lichtgevende; alle markeringen en de bezel kleur zelf zijn afgedicht onder welke is hot gegoten en vervolgens gepolijst acryl. Ik denk niet dat het mogelijk is om de bezel insert te vervangen als het lijkt te worden vervaardigd als een eenheid met de ring. Echter, kras schade gemakkelijk te repareren op een doe-het-zelf-basis met de bijgeleverde Polywatch of desnoods gewoon tandpasta zijn.
Precista PRS14
Klik Voor Lightbox
De bezel zelf is uni-directional in één minuut klikken en ratels stevig en precies, is er een positieve klik op elke minuut die heeft geen enkele van de tinniness op sommige duiker horloges met 60 klik bezels. De bouw is van gepolijst staal met gemakkelijk gegrepen tanden die zich nummer 60 in de omtrek.
Met behoud van de ouderwetse look en de bouw, heeft de bezel uiteraard bijgewerkt in termen van zijn uni-directional natuur die ongetwijfeld een welkome herziening voor degenen die het horloge te gebruiken om te duiken zou zijn.
Een opmerking moet hier worden gemaakt over het feit dat de Precista niet beschikken over vaste lug bars als zou een militaire kwestie horloge; de reden hiervoor kan zijn dat Timefactors zich realiseren dat veel klanten zullen willen bandjes veranderen regelmatig; Dit gezegd zijnde, natuurlijk het horloge waarop deze hommage was zelf in een civiele versie en het was inderdaad een standaard model in het gamma.
De zaak achterkant van de PRS-14 is van zeer zware constructie; tikken een nagel aan de achterkant van het horloge produceert een doffe plof in tegenstelling tot de 'blikkerig' geluid van een groot aantal horloges, modellen zelfs duiker. De sleutel slots voor de rug verwijderen zijn buitengewoon diep en breed en lenen zich voor achterkant van de behuizing te verwijderen zonder slippen en beschadiging bij gebruik van direct beschikbare terug openers. De achterkant is gegraveerd met het modelnummer, merknaam, het serienummer en de diepte rating, dus in het geval van mijn voorbeeld:
bekijk meer horloge replica en hublot big bang

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex