replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年10月24日星期一

Rotonde de Cartier horloges

Sinds de start van de uren en uren van tijd begon hij op zoek naar hoe je twee verschillende gebieden te beheersen: op de lange termijn en korte termijn. Sinds de eerste Kuanbai Zhongfa Ming, een uur, die probeert om een ​​apparaat om te reageren op de verschillende lengtes van elke maand van het kalenderjaar, dat niet alleen bespaart tijd en agenda-informatie zo nauwkeurig mogelijk te maken. De 19e eeuw, kan een aantal technische verbeteringen van mechanische horloges worden geproduceerd door een andere kalender dagen in de maand van de pariteit gegevens worden weergegeven, en een extra dag in een schrikkeljaar elk jaar in februari. De Rotonde deCartier eeuwigdurende kalender chronograaf, kalenderfunctie, deze slimme Annals of correctie van onregelmatigheden in de Gregoriaanse kalender, een geavanceerd mechanisch apparaat past de nok en wormwiel. Hoofdcomponenten van de vier weken jaarlijkse rotatie versnelling, zal het tandwiel rond in 48 kleuren, de sonde naar het aantal dagen soortelijke maand 31,30,29 of 28 Deze module is nog in de 6 uur positie met beeldscherm een ​​inverse sprong pointer week, datum weergave en een speciaal mechanisme, en een aanwijzer naar de rand van de wijzerplaat. Meer dan drie kalenderjaren display kan worden ingebed in de snelle aanpassing van de zaak tijdens de workshop uitgerust met nieuwe verfijnde zelfopwindende chronograaf, het horloge is gestopt, de drager kan heel gemakkelijk zijn om opnieuw kiezen gevestigd informatie.
Cartier Rotonde de Cartier Perpetual Calendar Chronograph zorgvuldig georkestreerde K wit goud of rose K goud, Cartier horlogemakers workshop gewaagde stedelijke stijl extractie van condensaat ontwikkelde deze elegante kostbare uren. De zaak diameter van 42 mm en een krokodil lederen band volledig voldoet aan de eisen van de mensen in de stad, en op hetzelfde moment, twee van de meest populaire Cartier complexe, volledig aan uw verwachtingen op een moment.
De verfijnde mechanische groep was aanwezig in de organisatie van de serie Cartier, en wordt vaak aangeduid als modulair ontwierp een nieuw uur beweging 1904 MC CH workshops subtiele beweging. Deze nieuwe zelfopwindende mechanische chronograaf bevat een aantal belangrijke technologische innovaties, kunnen we de nauwkeurigheid en de prestaties aanzienlijk verbeteren. Top of the normen beweging, gebaseerd op het tabblad Geavanceerd en minutieuze met de hand gepolijst, zorgvuldig snijd de slinger Tuo, en is uitgerust met twee kronkelende box om het koppel te verhogen, en bieden 48 uur gangreserve het horloge. Die kijken naar een andere belangrijke innovatie ligt in een niet-lineaire elastische staaf operatie nul is, reset operatie om de druk die wordt veroorzaakt door het wijzende as te verlichten. Nu, is het essentieel om ervoor te zorgen dat de klok werkt voor het meten van korte tijd een perfecte nauwkeurigheid, de kaart is begane Yarra Xiade Fang (La Chaux-de-Fonds) workshop horlogemakers selecteert u de nieuwste generatie van verticale koppeling middelen om ervoor te zorgen dat de timing begint wanneer de aanwijzer kan niet worden overtroffen, en de timing niet interfereert met de lopende beweging.bekijk meer replica horloges rolex en hublot classic fusion

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex